Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Fecioara din harem" by Mary Jo Putney ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Fecioara din harem

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Fecioara din harem
  • Author : Mary Jo Putney
  • Release Date : January 11, 2018
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2359 KB

Description

Fiul unei mândre dinastii de navigatori, Gabriel Hawkins a fost născut să stăpânească mările – până când părăseÈ™te Marina Regală, căzut în dizgraÈ›ie, È™i este dezmoÈ™tenit de familie. Devenind căpitan al propriei corăbii, începe să își câștige existenÈ›a pe c˜i mai mult sau mai puÈ›in legale, iar experienÈ›a îl recomandă drept cea mai bună alegere pentru a răscumpăra o frumoasă aristocrată capturată de piraÈ›ii berberi.
După ce a reuÈ™it atâta vreme să evite capcanele căsătoriei, Lady Aurora Lawrence este îngrozită acum de perspectiva de a-È™i petrece viaÈ›a ca sclavă într-un harem. Singura ei speranță este un căpitan tăcut È™i oÈ›elit, care reuÈ™eÈ™te să cadă la învoială cu corsarul care a răpit-o – dar asta presupune o misiune extrem de primejdioasă. ÃŽmpreună, cei doi pornesc spre Constantinopol – È™i se confruntă cu un alt fel de pericol, când atracÈ›ia dintre ei se dovedeÈ™te a fi aproape imposibil de stăpânit. Dar chiar dacă rezistă în faÈ›a pericolelor mării È™i ale teritoriilor duÈ™mane, dragostea lor poate supravieÈ›ui oare întoarcerii în Anglia, unde distanÈ›a între un căpitan căzut în dizgraÈ›ie È™i o fiică de conte este mai mare decât tot oceanul?
MARY JO PUTNEY este unul dintre cei mai bine vându˛i autori americani de fic˛iune romantic˜, bucurându-se de o prezen˛˜ permanent˜ în topurile publica˛iilor New York Times, Wall Street Journal, Times °i Publishers Weekly.


Free Books Download "Fecioara din harem" PDF ePub Kindle